Debiteurenbeheer

Professioneel debiteurenbeheer via Debad

Meer dan de helft van de faillissementen in ons land is te wijten aan slecht debiteurenbeheer. Klanten die niet of niet op tijd betalen, vormen een serieuze bedreiging voor de continuïteit van de organisatie en de nachtrust van de ondernemer. Onnodig, als het debiteurenbeheer professioneel is ingericht. ANB helpt u daarbij met de dienstverlening Debad. Zinvol voor u? Vraag nu een gratis debiteurenscan aan! 

Geld is de motor achter elke onderneming. Ook voor uw bedrijf is een gezonde cashflow een absolute must. Via Debad zorgen wij ervoor dat uw klanten (op tijd) betalen. Een snelle en effectieve manier om uw financiële situatie te versterken en uw liquiditeitspositie gezond te houden. 

Ondersteuning op maat

Met Debad bieden wij u krachtige ondersteuning van uw debiteurenbeheer. Ondersteuning op maat. Wij kunnen uw eigen afdeling debiteurenbeheer adviseren of opleiden. Tijdelijk of gedeeltelijk versterken. Maar wij kunnen u ook alle werkzaamheden uit handen nemen. Van het versturen van herinneringen en aanmaningen en het bijhouden van betalingsregelingen tot en met de correspondentie met klanten over openstaande facturen. 

Minder werk, minder tijd, minder kosten

Besteedt u uw debiteurenbeheer uit aan ANB, dan zorgen wij ervoor dat uw facturen keurig worden betaald. Wil of kan een klant niet betalen, dan zoeken wij uit waar de problemen liggen en hoe die verholpen kunnen worden. Zo nodig voorzien wij u van de informatie en juridische kennis die u nodig heeft om te kunnen beslissen of u eventueel gerechtelijke maatregelen wilt nemen. De praktijk wijst echter uit dat het doorgaans niet zover hoeft te komen. Goed debiteurenbeheer voorkomt in veruit de meeste gevallen een tijdrovend en kostbaar incassotraject. 

Uw winst? 

Met Debad professionaliseert u uw debiteurenbeheer. Wat u dat oplevert? 
•    tijdige signalering van achterstallige betalingen
•    structurele terugdringing van het openstaande saldo
•    verhoging van de liquiditeit
•    minder rentekosten
•    een betere klantrelatie door tijdige signalering van klachten
•    een professioneler imago van uw onderneming

Gratis debiteurenscan 

Met Debad bent u verzekerd van effectief en efficiënt debiteurenbeheer. Zodat u alle ruimte heeft om te ondernemen! Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende debiteurenscan. Bel 0499 – 464245 of stuur een mail naar info@debad.net.