11/06/2015

12,5 jaar ANB Loonjournaal!

Ons 50e ANB Loonjournaal is uit. Met deze nieuwsbrief die we één maal per kwartaal versturen, informeren wij onze klanten over zaken die hun personeel aangaan.

Zaken als minimumloon, werkkostenregeling, participatiewet, gebruikelijk loon DGA, De Wet werk en zekerheid en ook subsidiemogelijkheden worden in het ANB Loonjournaal besproken.Een speciaal exemplaar van het ANB Loonjournaal, dat in december 2014 uitkwam, was volledig gewijd aan de werkkostenregeling.

Het ANB Loonjournaal wordt goed gelezen door onze klanten.Dat merken we. Vaak zijn de onderwerpen die in het ANB Loonjournaal besproken worden aanleiding om ons te verzoeken advies op maat te geven over een specifieke situatie.We merken dat onze klanten blij zijn dat ze gewezen worden op bestaande wetgeving, veranderde wetgeving, kansenen bedreigingen. Het ANB Loonjournaal is in 12,5 jaar een belangrijk deel van onze adviestak geworden.

Eenmaal per kwartaal ontvangen onze 3.400 klanten het ANB Loonjournaal.in totaal werken er bij deze bedrijven 26.000 werknemers die maandelijks het salaris ontvangen van hun werkgever.Goed advies aan onze klanten is van groot belang.

Onze 17 loonadministrateurs blijven up-to-date door de vakliteratuur en de actualiteit bij te houden en door cursussen en opleidingen te volgen op het gebied van personeel en salaris.Het bijhouden van vakliteratuur, het volgen van de actualiteit en het volgen van opleidingen en cursussen zijn de bron voor de informatie die u aantreft in het ANB Loonjournaal.

Het ANB Loonjournaal komt volledig tot stand binnen ANB, onder redactie van Marlon van Sleuwen (foto).Marlon is één van onze Senior Salarisadministrateurs. Marlon bepaalt (samen met de directie van ANB) welke onderwerpen er opgenomen worden, hij bepaalt de koers van het ANB Loonjournaal, bewaakt de kwaliteit van de artikelen en levert zelf veel redactionele bijdragen.Onder  zijn redactie is het ANB Loonjournaal altijd op tijd uitgekomen.

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om iedereen die in de laatste 12,5 jaar een bijdrage heeft geleverd aan het ANB Loonjournaal, en met name Marlon van Sleuwen, te bedanken voor hun inzet voor dit zo belangrijke communicatiemiddel van ANB.

De 50ste editie van het ANB-loonjournaal is online. Loonjournaal juni 2015

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht