23/03/2021

Vraag op tijd subsidie SLIM aan

De stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM) die in 2020 werd geïntroduceerd, geldt ook in 2021. Aangezien er zeer korte aanvraagperiodes gelden, is het voor organisaties van belang zich goed voor te bereiden. Mkb-werkgevers kunnen dit jaar op twee momenten de SLIM-regeling aanvragen, namelijk van 2 tot en met 31 maart 2021 17.00 uur en van 1 tot en met 30 september 2021 17.00 uur. De aanvraag kan gedaan worden via het subsidieportaal van Uitvoering van Beleid. De SLIM-regeling beoogt werkgevers te ondersteunen bij initiatieven voor leren en ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Het is er bijvoorbeeld voor het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen voor werkenden in de onderneming.

Hulp nodig?

Onze collega’s van De Subsidiespecialist kunnen u helpen bij uw SLIM-aanvraag. Meer informatie over de SLIM-subsidie is ook te vinden op hun website: www.subsidiespecialist.nl. Indien u interesse heeft dan kunt u contact opnemen met uw relatiebeheerder die kan u doorverwijzen naar de juiste contactpersoon bij De Subsidiespecialist.

Na goedkeuring van uw SLIM-aanvraag dient uw plan van aanpak in de praktijk te worden gebracht. De HR adviseurs van ANB staan voor u klaar om u hierin te begeleiden en te ondersteunen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met uw relatiebeheerder of onze HR adviseurs via hrservices@anb.nl

Terug naar nieuwsoverzicht