Paardenlezing maandag 13 november 2017 het laatste nieuws op hippisch gebied

Beste relatie

Op maandag 13 november a.s. organiseert ANB Accountants/Adviseurs B.V. (ANB) de jaarlijks terugkomende paardenlezing. 

Dit jaar mogen wij Monique van Hal van HAS Hogeschool Den Bosch als gastspreker verwelkomen.

ANB zal u tijdens het eerste deel van de avond meenemen in de laatste fiscale ontwikkelingen, specifiek toegesneden op uw onderneming. Denkt u hierbij aan de afschaffing van de landbouwregeling, zoals aangekondigd tijdens Prinsjesdag. Daarnaast praten wij u bij over het pakket aan maatregelen uit het regeerakkoord van Rutte III en wat deze maatregelen voor ú betekenen. 

Tijdens het tweede deel van de avond komt Monique van Hal aan het woord. Monique is docent op HAS Hogeschool Den Bosch en voorzitter van het Trendpanel Paard. Zij zal tijdens haar lezing ingaan op ontwikkelingen in de hippische sector en de impact daarvan op ondernemerschap en innovatie. 
De omgeving waarin hippische bedrijven opereren is in snel tempo aan het veranderen. Ondernemen is uitdagender en complexer dan ooit. Een verdienmodel dat jarenlang effectief bleek, is niet per se toekomstbestendig. Tijdens de lezing van Monique wordt vooruit gekeken: welke verschuivingen komen er op ons af? Gaan ruiters zich anders gedragen? Wat kan social media ons brengen? Welke ontwikkelingen verwachten we de komende jaren en hoe zijn die van invloed op de hippische sector van de toekomst?

Kortom, het belooft een interessante avond te worden, die u niet mag missen. 

Wij kijken uit naar uw komst!
ANB

Programma:

19:00 - 19:30 uur    Inloop met koffie en thee 
19:30 - 19:35 uur    Welkomswoord
19:35 - 20:15 uur    Fiscale actualiteiten
20:15 - 21:15 uur    Gastspreker: Monique van Hal
21:15 - 22:30 uur    Naborrelen

SCHRIJF U NU IN!

Voor een goede planning en in verband met de beperkte capaciteit verzoeken wij u vóór maandag 6 november aanstaande te reageren.

Wij zien u graag maandag 13 november aanstaande op ons kantoor aan de Beemdstraat 25 te Eindhoven!