Premiescan salarisadministratie

ANB heeft een uitgebreide premiescan ontwikkeld aan de hand waarvan uw salarisadministratie effectief kan worden doorgelicht. Het is heel goed mogelijk dat u teveel geld uitgeeft aan bijvoorbeeld premies en afdrachten. Samen met u neemt een salarisspecialist van ANB de salarisadministratie middels een checklist door en bekijkt of daarin kansen en risico’s verborgen zijn.

Er wordt onder meer gelet op belastingwetgeving en werknemersverzekeringen. Tevens wordt bekeken of afdrachten op een juiste manier zijn vastgesteld en aangegeven.

Zinvol voor u?Vraag nu een gratis premiescan aan!

ANB biedt de mogelijkheid om te onderzoeken of u wel alle mogelijkheden heeft gebruikt. Door middel van een premiescan op uw salarisadministratie(s) beoordelen wij de juistheid van de premieafdrachten aan de Belastingdienst. Ook onderzoeken wij of de diverse regelingen volledig zijn of worden benut. Deze scan kan met terugwerkende kracht tot en met 2011 worden uitgevoerd.

Praktijkvoorbeelden die reeds zijn gerealiseerd

Bij een onderneming met een loonsom van € 8.200.000 en 200 medewerkers, constateerde ANB dat er verschillende regelingen niet juist of niet zijn toegepast. In totaal is daarvoor via de belastingdienst ruim € 110.000 teruggevorderd over de jaren 2011 t/m 2014.

Bij een onderneming met een loonsom van € 100.000 en 5 medewerkers, constateerde ANB dat er geen wettelijke subsidie is toegepast. Als gevolg hiervan is over een periode van twee jaar € 4.800 ontvangen.

Bij een onderneming met een loonsom van € 5.500.000 en 120 medewerkers, constateerde ANB dat er onjuiste premieafdrachten zijn gedaan. Als gevolg hiervan is over een periode van drie jaar € 30.500 teruggevorderd.

Gratis premiescan

ANB kan de premiescan toepassen op basis van No cure No pay. Dat betekent dat u geen vergoeding verschuldigd bent wanneer er geen besparingen kunnen worden gerealiseerd. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende premiescan. Onze premiescan kan met terugwerkende kracht tot en met 2011 worden uitgevoerd.  Wilt u meer weten over deze premiescan? Neem dan contact op met Vince Dekkers. Dat kan telefonisch via 040-2504504 of via Dekkers@anb.nl


Advies op maat?
Maak een afspraak met Vince Dekkers.

Om u goed van dienst te zijn, maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 040 - 2504 555 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.