Administratief Medewerker Accountancy

Ben jij de Administratief medewerker Accountancy die wij zoeken? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Lees dan snel verder! Als collega binnen de Accountancy-afdeling bewaak jij de kwaliteit, efficiency en doorlooptijd van het administratieve proces.

ANB, aangenaam!

ANB Accountants/Adviseurs B.V. staat al ruim 45 jaar bekend als een vooruitstrevende, klantvriendelijke en betrouwbare partner voor ondernemers. Sinds begin 2021 zijn wij gevestigd in ons nieuwe kantoor in Eindhoven waar wij met ruim 50 collega’s werkzaam zijn. Vanuit de disciplines accountancy, fiscaliteit, salaris en personeel ontzorgen wij ondernemers in de breedste zin van het woord. Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons team?

Ben jij onze nieuwe Administratief medewerker Accountancy?

Als Administratief medewerker Accountancy ligt jouw focus op het verwerken van de financiële administraties van onze relaties. Samen met het team draag jij zorg voor het correct inboeken van de volledige administratie,  waaronder inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties. Je verricht voorbereidende werkzaamheden voor de jaarcijfers en stelt de aangiften omzetbelasting op.

Wij zijn op zoek naar iemand die analytisch sterk is, met een passie voor precisie en een professioneel kritische instelling. Samen met de assistent-accountant ondersteun jij het team door het voeren van administraties en het verzorgen van de aangiften btw.
Ligt deze rol je wel? Dan zit je bij ANB helemaal op je plek.


Wie ben jij?

Je bent een gedreven teamspeler die nauwkeurig werken hoog in het vaandel heeft staan. Je bent communicatief sterk en praat net zo makkelijk met klanten als met collega’s. Je werkt geordend en houd je aan deadlines.


Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde Mbo-opleiding (niveau 4);
  • Je hebt enige ervaring met het voeren van financiële administraties;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau en bent bereid om andere voorkomende werkzaamheden te verrichten;
  • Je bent woonachtig in of rondom de regio Eindhoven;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Kennis van Basecone / Exact Online zijn een pré voor deze functie.

Wat hebben we jou te bieden?

Je zal gaan werken in een professionele werkomgeving waar een dosis humor zeker wordt gewaardeerd. Verder krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, biedt je werk veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Bij ANB blijven we je uitdagen om je competenties en vakkennis te ontwikkelen. Wij stimuleren je om relevante cursussen en trainingen te volgen (geen must). Er zijn tevens mogelijkheden om door te groeien vanuit deze functie! Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden en de nodige flexibiliteit zoals de mogelijkheid tot hybride werken. Je krijgt bovendien met 32 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) voldoende tijd om bij te komen van al dat harde werken. Niet op de laatste plaats word jij ontvangen door een team dat je van harte welkom heet!

 Interesse gewekt? Mooi!

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Heuvelman, telefonisch bereikbaar op 088-2555616 of via de mail heuvelman@anb.nl 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:

Noord-Brabant

Functiegebied:

Administratief

Niveau:

MBOSolliciteren: Administratief Medewerker Accountancy

Dat kan natuurlijk per post of e-mail, maar je kunt ook online solliciteren via onderstaand formulier. Leg ons in een heldere en bondige motivatiebrief uit waarom jij geschikt bent voor de functie Administratief Medewerker Accountancy. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Curriculum Vitae
Sollicitatiebrief