Financieel Administratief Medewerker

Ben jij de Financieel Administratief Medewerker die wij zoeken? Ben jij opzoek naar een uitdagende baan waar je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Gaat jouw hart sneller kloppen door het werken met financiën? Lees dan snel verder!

ANB, aangenaam!

ANB staat al meer dan 45 jaar bekend als een vooruitstrevende, klantvriendelijke en betaalbare partner voor werkgevers. Sinds kort zijn wij gevestigd in ons gloednieuwe kantoor in Eindhoven waar wij met 50 medewerkers werkzaam zijn. Vanuit de disciplines accountancy, salaris en personeel ontzorgen wij werkgevers in de breedste zin van het woord.
Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij ons team?

Ben jij onze nieuwe Financieel administratief medewerker?

Als Financieel Administratief Medewerker bij ANB heb jij een afwisselende en veelzijdige functie! De werkzaamheden die jij verricht zijn voornamelijk uitvoerend van aard en hierbij ligt de focus op het verwerken van de geautomatiseerde financiële administraties van onze cliënten. Ook zal jij voorbereidende werkzaamheden verrichten ten behoeve van de jaarcijfers en verzorg jij op den duur diverse fiscale aangiften.

Deze taken voer je gelukkig niet helemaal alleen uit, je werkt namelijk samen in een team van 6 collega’s waarbij ook voldoende tijd is om rond de tafel te gaan zitten en samen zaken door te nemen. Ligt deze rol je wel? Dan zit je bij ANB helemaal op je plek.

 

Wie ben jij?

Jij bent een beginnend financieel professional op de arbeidsmarkt. Je bent leergierig en enthousiast om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Je staat er dan ook voor open om een aanvullende opleiding te gaan volgen in de richting van Accountancy. Daarnaast ben je een gedreven teamspeler die nauwkeurig werken hoog in het vaandel heeft. Je werkt geordend, houd je aan deadlines en komt afspraken na.


Wat vragen wij van jou?

  • Wij zien graag dat je een Mbo-opleiding in een financiële richting hebt afgerond;
  • Je staat open om (in overleg) een aanvullende Hbo-opleiding te volgen in de richting van SPD / Accountancy;
  • Je hebt 0 - 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar;
  • Tot slot heeft het onze voorkeur dat jij kennis en ervaring hebt met Exact online en/of Twinfield.


Wat hebben we jou te bieden?

Je zal gaan werken in een professionele werkomgeving waar een dosis humor zeker wordt gewaardeerd. Verder krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, biedt je werk veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Bij ANB blijven we je uitdagen om je competenties en vakkennis te ontwikkelen. Wij stimuleren je om relevante cursussen en trainingen te volgen (geen must). Er zijn tevens mogelijkheden om door te groeien vanuit deze functie! Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden en de nodige flexibiliteit. Je krijgt bovendien met 32 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) voldoende tijd om bij te komen van al dat harde werken. Niet op de laatste plaats word jij ontvangen door een team dat je van harte welkom heet!

 Interesse gewekt? Mooi!

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Heuvelman, telefonisch bereikbaar op 088-2555616 of via de mail heuvelman@anb.nl

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:

Noord-Brabant

Functiegebied:

Accountant

Niveau:

MBO


  • Loes Heuvelman

Recruiter


Solliciteren: Financieel Administratief Medewerker

Dat kan natuurlijk per post of e-mail, maar je kunt ook online solliciteren via onderstaand formulier. Leg ons in een heldere en bondige motivatiebrief uit waarom jij geschikt bent voor de functie Financieel Administratief Medewerker. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Curriculum Vitae
Sollicitatiebrief