HR Adviseur

Ben jij de (extern) HR Adviseur die wij zoeken? Ben jij opzoek naar een uitdagende baan waar je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Herken jij snel HR vraagstukken en wil jij een sparringpartner zijn op het gebied van strategisch personeelsmanagement? Lees dan snel verder!

ANB, aangenaam!

ANB Accountants/Adviseurs B.V. staat al ruim 45 jaar bekend als een vooruitstrevende, klantvriendelijke en betrouwbare partner voor ondernemers. Sinds begin 2021 zijn wij gevestigd in ons nieuwe kantoor in Eindhoven waar wij met ruim 50 medewerkers werkzaam zijn. Vanuit de disciplines accountancy, fiscaliteit, salaris en personeel ontzorgen wij ondernemers in de breedste zin van het woord. Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons team?

Ben jij onze nieuwe HR Adviseur?

Als HR Adviseur bij ANB zal je extern worden ingezet bij (potentiele) klanten. Jij haalt je energie uit het adviseren van klanten bij de formulering, implementatie en uitvoering van het HR beleid. Daarnaast help jij bij het zorgdragen voor de inrichting van de (administratieve) HR organisatie en het optimaliseren van HR processen. Jij bent dus hét aanspreekpunt van de klant als het gaat om allerlei uiteenlopende HR vraagstukken. Je deinst niet terug voor een uitdaging en houdt van veel afwisselende werkzaamheden. Als een kameleon kan jij je aanpassen in verschillende situaties met klanten uit diverse branches. Het maakt dus niet uit wie er voor jou zit, want jij kan inspelen op de behoeftes en vraagstukken van de klant. Daarnaast vind jij het begeleiden van junior HR Adviseurs een echte uitdaging en neemt deze graag mee in jouw dagelijkse werkzaamheden. Je komt te werken in een team van momenteel 6 enthousiaste HR Professionals. Er is dus voldoende mogelijkheid om te sparren of om te overleggen met collega’s.

Wie ben jij?

Jij bent sociaal, communicatief vaardig, makkelijk toegankelijk en je kunt met alle niveaus binnen een bedrijf levelen. Je hebt goede adviesvaardigheden ontwikkeld en weet daarnaast kansen te signaleren bij klanten.

Wat vragen wij van jou?

  • Wij zien graag dat je een HRM-opleiding op HBO niveau hebt afgerond;
  • Je hebt aanvullende cursussen/opleidingen gevolgd op het gebied van communicatieve vaardigheden, commercie en klantadvisering (pré);
  • Je hebt 3 - 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Tot slot is het een pré om kennis en ervaring te hebben met verzuimvraagstukken.

Wat hebben we jou te bieden?

Je zal gaan werken in een professionele werkomgeving maar waar een dosis humor zeker wordt gewaardeerd. Verder krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, biedt je werk veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Bij ANB blijven we je uitdagen om je competenties en vakkennis te blijven ontwikkelen. Er wordt gestimuleerd om relevante cursussen en trainingen te volgen en er is ook de mogelijkheid om eventueel door te groeien vanuit deze functie! Ook bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn. Daarnaast krijg je voldoende tijd om bij te komen van al dat harde werken tijdens de 32 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Niet op de laatste plaats word jij ontvangen door een team dat je van harte welkom heet!

Interesse gewekt? Mooi!

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Heuvelman, telefonisch bereikbaar op 088-2555616 of via de mail heuvelman@anb.nl

 Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:

Noord-Brabant

Functiegebied:

HR Services

Niveau:

HBO


  • Loes Heuvelman

Recruiter


Solliciteren: HR Adviseur

Dat kan natuurlijk per post of e-mail, maar je kunt ook online solliciteren via onderstaand formulier. Leg ons in een heldere en bondige motivatiebrief uit waarom jij geschikt bent voor de functie HR Adviseur. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Curriculum Vitae
Sollicitatiebrief