Junior Belastingadviseur

Ben jij de Junior Belastingadviseur die wij zoeken? Ben jij opzoek naar een uitdagende baan waar je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Gaat jouw hart sneller kloppen door het oplossen van fiscale uitdagingen? Lees dan snel verder!

ANB, aangenaam!

ANB staat al ruim 40 jaar bekend als een vooruitstrevende, klantvriendelijke en betrouwbare partner voor ondernemers. Sinds kort zijn wij gevestigd in ons gloednieuwe kantoor in Eindhoven waar wij met 50 medewerkers werkzaam zijn. Vanuit de disciplines accountancy, fiscaal, salaris en personeel ontzorgen wij ondernemers in de breedste zin van het woord.
Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij ons team?

Ben jij onze nieuwe Junior Belastingadviseur?

Als Junior Belastingadviseur bij ANB werk jij nauw samen met enthousiaste collega’s. Hierbij ben jij bezig met alles gerelateerd aan belastingadvies. Jij mag ondersteunende werkzaamheden uitvoeren in de belastingadvisering en jij stelt hierbij zelfstandig aangiften op zoals de aangiften vennootschaps- en  inkomstenbelasting. Ook signaleer jij zelf (belasting)adviesmogelijkheden. Nadat je deze punten hebt besproken met jouw collega’s werk jij de uitgewerkte oplossingen uit en geef jij zelf een terugkoppeling aan de cliënt. Jij weet de cliënt dus fiscaal compleet te ontzorgen van A tot Z.  Daarnaast ben jij ook nog eens het aanspreekpunt voor collega’s binnen ANB met betrekking tot verschillende fiscale vraagstukken! Uiteraard is na al het harde werken ook tijd tussendoor voor een kop goede koffie. Ligt deze rol je wel? Dan zit je bij ANB helemaal op je plek!

Wie ben jij?

Jij hebt een sterk analytisch vermogen en je bent daarnaast een communicatief vaardige gesprekspartner voor zowel collega’s als cliënten. Ook ben jij pro-actief. Je gaat eerst zelf op onderzoek uit en komt zelf met oplossingen. Tot slot ben jij assertief en kom je zowel gevraagd als ongevraagd met (fiscaal) advies voor cliënten.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht. (Of je zit in de afrondingsfase van deze opleidingen);
  • Je bent een starter;
  • Je bent minimaal twee dagen beschikbaar, maar we hebben de ruimte om je ook fulltime in te zetten;
  • Je hebt affiniteit met estate plannig en financial planning;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Tot slot ben je gedreven en beschik je over een analytisch- en probleemoplossend vermogen.

Wat hebben we jou te bieden?

Je zal gaan werken in een professionele werkomgeving waar een dosis humor zeker wordt gewaardeerd. Verder krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, biedt je werk je veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Bij ANB blijven we je uitdagen om je competenties en vakkennis te blijven ontwikkelen. Wij stimuleren je om relevante cursussen en trainingen te volgen.  Er zijn mogelijkheden om door te groeien vanuit deze functie! Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden en de nodige flexibiliteit. Je krijgt bovendien met 32 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) voldoende tijd om bij te komen van al dat harde werken. Niet op de laatste plaats word jij ontvangen door een team dat je van harte welkom heet!

Interesse gewekt? Mooi!

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Heuvelman, telefonisch bereikbaar op 088-2555616 of via de mail heuvelman@anb.nl

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:

Noord-Brabant

Functiegebied:

Fiscaal

Niveau:

HBO


  • Loes Heuvelman

Recruiter


Solliciteren: Junior Belastingadviseur

Dat kan natuurlijk per post of e-mail, maar je kunt ook online solliciteren via onderstaand formulier. Leg ons in een heldere en bondige motivatiebrief uit waarom jij geschikt bent voor de functie Junior Belastingadviseur. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Curriculum Vitae
Sollicitatiebrief