Junior salarisadministrateur

Ben jij de Junior Salarisadministrateur die wij zoeken? Ben jij klaar voor de volgende stap en opzoek naar een uitdagende baan waar je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken met cijfers? Lees dan snel verder!

ANB, aangenaam!

ANB staat al ruim 40 jaar bekend als een vooruitstrevende, klantvriendelijke en betrouwbare partner voor ondernemers. Sinds kort zijn wij gevestigd in ons gloednieuwe kantoor in Eindhoven waar wij met 50 medewerkers werkzaam zijn. Vanuit de disciplines accountancy, fiscaal, salaris en personeel ontzorgen wij ondernemers in de breedste zin van het woord.
Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij ons team?

 

Ben jij onze nieuwe Junior Salarisadministrateur?

Als Junior Salarisadministrateur bij ANB houd jij je voornamelijk bezig met het verwerken van de administratie rondom de uitbetaling van het loon aan werknemers. Onder begeleiding van jouw naaste looncollega’s ga jij een eigen klantenportefeuille opbouwen en zal jij hiervan de vaste contactpersoon worden. De klanten die je helpt komen uit uiteenlopende branches en hier zijn dus ook verschillende CAO’s van toepassing, jij weet hier wel raad mee! Uiteraard zijn er altijd collega’s om je heen waar je mee kunt sparren en ook door middel van opleiding en ontwikkelmogelijkheden blijf jij up-to-date met de laatste regelgeving. Op die manier kan jij zowel gevraagd als ongevraagd klanten adviseren en ondersteunen op gebied van loonadministratie.

Wie zijn je collega’s? Je werkt samen in een (kamer)-team van meerdere loonprofessionals. Je hebt daarnaast in totaal 21 directe looncollega’s die maar al te graag te hulp schieten en/ of onder het genot van een kopje koffie een praatje maken.
Ligt deze rol je wel? Dan zit je bij ANB helemaal op je plek!

Wie ben jij?

Jij bent een beginnend loonprofessional. Je bent leergierig en enthousiast om nieuwe dingen te leren en ontdekken. Je staat er dan ook voor open om eventuele cursussen op het gebied van loonadministratie, sociale wetgeving en arbeidsrecht om je kennis up-to-date te houden. Je werkt geordend en houd je aan deadlines. Je bent communicatief sterk en praat net zo makkelijk met klanten als met collega’s. En bovenal ben je een leuke collega, die graag in teamverband werkt.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding MBO niveau 4 of HBO;
  • Je hebt 1 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur een accountants kantoor (pré);
  • Je hebt de PDL opleiding behaald (pré) of je bent bereid (vergoeding door ANB) deze te halen;
  • Je bent leergierig en proactief;
  • Je ben gemotiveerd en flexibel;
  • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend en beschik je over een goede portie communicatieve vaardigheden.

Wat hebben we jou te bieden?

Je zal gaan werken in een professionele werkomgeving waar een dosis humor zeker wordt gewaardeerd. Verder krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, biedt je werk veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Bij ANB blijven we je uitdagen om je competenties en vakkennis te ontwikkelen. Wij stimuleren je om relevante cursussen en trainingen te volgen (geen must). Er zijn tevens mogelijkheden om door te groeien vanuit deze functie! Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden en de nodige flexibiliteit. Je krijgt bovendien met 32 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) voldoende tijd om bij te komen van al dat harde werken. Niet op de laatste plaats word jij ontvangen door een team dat je van harte welkom heet!

Interesse gewekt? Mooi!

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Heuvelman, telefonisch bereikbaar op 088-2555616 of via de mail heuvelman@anb.nl

Locatie:

Noord-Brabant

Functiegebied:

Salarisadministratie

Niveau:

MBO


  • Loes Heuvelman

Recruiter


Solliciteren: Junior salarisadministrateur

Dat kan natuurlijk per post of e-mail, maar je kunt ook online solliciteren via onderstaand formulier. Leg ons in een heldere en bondige motivatiebrief uit waarom jij geschikt bent voor de functie Junior salarisadministrateur. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Curriculum Vitae
Sollicitatiebrief