Relatiebeheerder accountancy

Ben jij de Relatiebeheerder die wij zoeken? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Lees dan snel verder!

ANB, aangenaam!

ANB staat al ruim 40 jaar bekend als een vooruitstrevende, klantvriendelijke en betaalbare partner voor ondernemers. Sinds december 2020 zijn wij gevestigd in ons gloednieuwe kantoor in Eindhoven waar wij met ruim 55 medewerkers werkzaam zijn. Vanuit de disciplines accountancy, salaris en personeel ontzorgen wij ondernemers in de breedste zin van het woord. Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons team?

Ben jij onze nieuwe Relatiebeheerder?

Als Relatiebeheerder bij ANB ben jij een sterke sparringpartner en hét aanspreekpunt voor onze financiële klanten! Je werkt nauw samen in een team met assistent-accountants, accountants en fiscalisten. Je voert samenstelopdrachten uit, stelt (tussentijdse) rapportages en fiscale aangiften op en geeft financieel en fiscaal advies. Je bespreekt met de klant zijn huidige en toekomstige financiële positie. Tevens breng je hem op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wijst hem op kansen en mogelijkheden op fiscaal en financieel gebied. Onze klanten rekenen namelijk op jouw expertise en kennis. Jij blijft bij in je vak!Het behartigen van de belangen en het ontzorgen van de klant staat voor jou altijd centraal. Binnen deze functie kom je te werken in een vast team van 4 tot 6 personen, waarbij binnen kantoor genoeg ruimte is om samen te sparren over complexe fiscale of financiële zaken. Zie jij jezelf in deze rol? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wie ben jij?

Je bent een communicatief vaardige gesprekspartner voor zowel collega’s als klanten. Je werkt geordend en nauwkeurig, houdt jezelf aan gestelde deadlines en weet met stress om te gaan. Daarnaast ben jij een gedreven teamspeler.

Wat vragen wij van jou?

  • Wij zien graag dat je de opleiding HBO-BE/Accountancy (soortgelijke opleiding) hebt afgerond of je zit in de afrondingsfase,
  • Of je hebt een fiscale opleiding afgerond en hebt sterke affiniteit met cijfers en accountancy;
  • Je hebt enkele jaren ervaring, bij voorkeur op een accountantskantoor;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Tot slot ben je handig in de omgang met ICT applicaties.

Wat hebben we jou te bieden?

Je zal gaan werken in een professionele werkomgeving maar waar een dosis humor zeker wordt gewaardeerd. Verder krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, biedt je werk veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Er is dan ook de mogelijkheid om door te groeien vanuit deze functie! Ook bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn. Daarnaast krijg je voldoende tijd om bij te komen van al dat harde werken tijdens de 32 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Niet op de laatste plaats word jij ontvangen door een team dat je van harte welkom heet!

Interesse gewekt? Mooi!

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Heuvelman, telefonisch bereikbaar op 088-2555616 of via de mail heuvelman@anb.nl 

Locatie:

Noord-Brabant

Functiegebied:

Relatiebeheer

Niveau:

HBO of WO


  • Joyce Vissers-van Lieshout

Recruiter


Solliciteren: Relatiebeheerder accountancy

Dat kan natuurlijk per post of e-mail, maar je kunt ook online solliciteren via onderstaand formulier. Leg ons in een heldere en bondige motivatiebrief uit waarom jij geschikt bent voor de functie Relatiebeheerder accountancy. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Curriculum Vitae
Sollicitatiebrief