ANB weet wat uw praktijk beweegt

ANB verzorgt de salaris- en financiële administratie van zo'n 100 zorgpraktijken door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat praktijkhouders zich met een gerust hart kunnen focussen op hun patiënten, door hun administratieve zaken op de meest efficiënte manier van hen over te nemen.

Wilt u enkel uw loonadministratie uitbesteden? Ook dan bent u bij ANB aan het juiste adres. Wij hebben uitstekend contact met talloze accountantskantoren in het hele land en nemen de loonadministratie van veel van hun zorgpraktijk-klanten geruisloos over. Meer nog: veel accountantskantoren bevelen ons nadrukkelijk aan. En ook de Landelijke Huisartsen Vereniging laat zich op onze website met lovende woorden over ANB uit.

We kennen uw branche

De specialisten van het team Zorgpraktijken kennen de wet- en regelgeving voor uw branche door en door en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ontwikkelingen in pensioenregelingen bijvoorbeeld, zodat uw pensioengegevens correct worden doorgegeven aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). We verwerken de actuele salaristabellen conform CAO-afspraken. Alles zodanig dat u er nauwelijks werk mee heeft. En wilt u nog minder werk, dan informeert uw persoonlijke relatiebeheerder u graag over de voordelen van scannen en geautomatiseerd verwerken van facturen. Of over de mogelijkheid van online boekhouden.

Vergelijken met collega-praktijken

ANB stelt ook uw jaarrekening op, in heldere, begrijpelijke taal. Omdat we dat voor heel veel praktijken doen, kunnen we uw praktijk makkelijk benchmarken met die van collega's. Hoe scoort u bijvoorbeeld wat betreft personeelskosten? En uw algemene praktijkkosten, zijn die vergelijkbaar met die van anderen? Met de antwoorden op dergelijke vragen laten uw praktijkresultaten zich gericht sturen en optimaliseren.

Fiscale aangiften en advies

Fiscale aangifte is voor u als praktijkhouder een complexe en tijdrovende klus. ANB neemt u dat uit handen en garandeert u een tijdige en correcte aangifte. Een aangifte die de fiscus het zijne gunt, maar tegelijk zo voordelig mogelijk voor uw praktijk uitpakt.

Hoe wilt u dat uw praktijk zich de komende jaren ontwikkelt? Blijft u solo of gaat u een HOED vormen? Welke rechtsvorm is het meest interessant voor u? En neemt u straks mensen in loondienst of werkt u beter samen met ZZP'ers of zelfstandig ondernemers? Het team Zorgpraktijken kent uw vragen en beantwoordt ze in klare taal. Zelfs de vragen die nog niet eens bij u opkomen, omdat u eerst en vooral bezig bent met uw patiënten. ANB weet wat u beweegt

ANB. Ondernemend voor zorgpraktijken

Als zorgprofessional bent u eerst en vooral bezig met uw patiënten. Daar ligt uw focus en passie, daar gaan uw energie en uw tijd naartoe. Maar ondertussen heeft u ook een praktijk te runnen.

Of u nu een praktijk runt als huisarts, tandarts of fysiotherapeut, u bent ook ondernemer met een bedrijf en een dienst, met medewerkers en patiënten. Dat brengt werkzaamheden en aandachtsgebieden met zich mee waar uw hart mogelijk wat minder ligt. Waar u misschien niet echt verstand van heeft. Of waar u gewoon geen zin in heeft. Het team Zorgpraktijken van ANB begrijpt dat als geen ander. Wij nemen u graag uw salaris- en financiële administratie uit handen en voorzien u van advies dat u als ondernemer verder brengt. Zodat u zich volledig kunt concentreren op datgene wat echt voor u telt: de best mogelijke zorg voor uw patiënten.

ANB administratie- en adviesburo

ANB is professional op het gebied van financiële en salarisadministratie en biedt een totaalpakket aan diensten. Van administratie, jaarrekening en belastingaangiften tot en met fiscaal en bedrijfseconomisch advies.

Het bureau bestaat al 40 jaar en telt circa 35 medewerkers. Als klanten daarbij zijn gebaat, werken zij nauw samen met zo'n 100 collega's van Govers Accountants/Adviseurs, partner in de Goversgroep. Zo is altijd aanvullende deskundigheid van specialisten als Register Accountants, juristen en fiscalisten voorhanden.

ANB ondersteunt ondernemers in uiteenlopende branches. Een beperkt aantal klantgroepen wordt via toegewezen teams met specialistische expertise bediend. Zo voorziet het team Zorgpraktijken huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, osteopaten en andere (para)medici met een eigen praktijk van gericht advies.

Daarom kiezen artsen voor ANB

  • Gespecialiseerd in zorgpraktijken
  • Uitstekend gekwalificeerde medewerkers
  • U wordt van a tot z ontzorgd
  • Volledige focus op uw resultaat
  • Optimale efficiency door hoog automatiseringsniveau
  • Vaste, concurrerende prijzen

 


Advies op maat?
Maak een afspraak met .

Om u goed van dienst te zijn, maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek.
Bel: of vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.