Assistent Accountant / Medewerker samenstelpraktijk

Ben jij de Assistent Accountant die wij zoeken? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Lees dan snel verder!

ANB, aangenaam!

ANB staat al ruim 40 jaar bekend als een vooruitstrevende, klantvriendelijke en betaalbare partner voor ondernemers. Sinds december 2020 zijn wij gevestigd in ons gloednieuwe kantoor in Eindhoven waar wij met ruim 55 medewerkers werkzaam zijn. Vanuit de disciplines accountancy, salaris en personeel ontzorgen wij ondernemers in de breedste zin van het woord. Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons team?

Ben jij onze nieuwe Assistent Accountant?

Als Assistent Accountant bij ANB ben je vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van belastingaangiften. De werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard. Maar dat niet alleen. Je klanten rekenen ook op je deskundig advies. Jij vindt het dus ook erg belangrijk om het contact met jouw klanten goed te onderhouden. Daarnaast assisteer jij tijdens de kwartaaldrukte ook bij het verwerken van de financiële administraties. Al deze taken voer je gelukkig niet helemaal alleen uit, je werkt namelijk samen in teamverband waarbij ook tijd is om rond de tafel te gaan zitten en samen zaken door te nemen.
Ligt deze rol je wel? Dan zit je bij ANB helemaal op je plek.


Wie ben jij?

Je bent een communicatief vaardige gesprekspartner voor zowel collega’s als cliënten. Je werkt geordend, houdt jezelf aan gestelde deadlines en weet met stress om te gaan. Daarnaast ben jij een gedreven teamspeler die nauwkeurig werken hoog in het vaandel heeft staan.

Wat vragen wij van jou?

  • Wij zien graag dat je de opleiding HBO-BE/Accountancy (soortgelijke opleiding) hebt afgerond of je zit in de afrondingsfase;
  • Je hebt enkele jaren ervaring, bij voorkeur op een accountants- of administratiekantoor;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Tot slot ben je handig in de omgang met ICT applicaties.

Wat hebben we jou te bieden?

Je zal gaan werken in een professionele werkomgeving maar waar een dosis humor zeker wordt gewaardeerd. Verder krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, biedt je werk veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Er is dan ook de mogelijkheid om door te groeien vanuit deze functie! Ook bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn. Daarnaast krijg je voldoende tijd om bij te komen van al dat harde werken tijdens de 32 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Niet op de laatste plaats word jij ontvangen door een team dat je van harte welkom heet!

Interesse gewekt? Mooi!

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Heuvelman, telefonisch bereikbaar op 088-2555616 of via de mail heuvelman@anb.nl 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:

Noord-Brabant

Functiegebied:

Accountant

Niveau:

HBO


  • Loes Heuvelman

Recruiter


Solliciteren: Assistent Accountant / Medewerker samenstelpraktijk

Dat kan natuurlijk per post of e-mail, maar je kunt ook online solliciteren via onderstaand formulier. Leg ons in een heldere en bondige motivatiebrief uit waarom jij geschikt bent voor de functie Assistent Accountant / Medewerker samenstelpraktijk. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Curriculum Vitae
Sollicitatiebrief