Financiële administratie: Snel, voordelig, foutloos

ANB verzorgt uw complete financiële administratie of een deel ervan. Wellicht geeft u er de voorkeur aan om uw administratie zelf te voeren en laat u enkel uw jaarrekening door ons opstellen. Mogelijk wilt u advies over een goed en passend boekhoudpakket. Maar ook wanneer u zich breder wilt laten adviseren op administratief gebied, bent u bij ANB aan het juiste adres.

Alles digitaal

Digitalisering is een voorwaarde voor een efficiënte financiële administratie. Dat kan bij ons op verschillende manieren. U scant zelf uw facturen, stuurt die naar ANB en wij zorgen er vervolgens voor dat alles keurig in uw administratie wordt verwerkt. Maar u kunt dat scannen ook aan onze medewerkers overlaten. U levert uw administratie dan bij ons af, waarna wij alles scannen.

Altijd en overal in te zien

De voordelen van deze gedigitaliseerde werkwijze zijn duidelijk. De administratieve verwerking vraagt veel minder tijd en dus liggen de kosten aanzienlijk lager. De kans op fouten is nagenoeg nihil, want de ingescande facturen worden automatisch in ons administratieprogramma ingevoerd. Er ontstaat een digitaal archief en u hoeft dus niet langer stapels mappen te bewaren. Dat digitale archief kunt u bovendien vanaf elke locatie en op elk moment inzien. Niet onbelangrijk wanneer u weloverwogen beslissingen wilt nemen.

Bovendien is uw financiële administratie klaar voor toekomstige innovaties.