Loon- en salarisadministratie

Loon- en salarisadministratie is specialistenwerk. Werk dat u wellicht beter uitbesteedt aan de experts van ANB. Dat scheelt u veel tijd én geld.

Meer

Jaarrekeningen

Uw jaarrekening laat zien hoe u heeft gepresteerd en waar u naartoe gaat. Het is een belangrijk strategisch instrument, dat ANB voor u in heldere begrijpelijke taal formuleert.

Meer

Fiscale aangiften

De fiscale wetgeving is complex en verandert voortdurend. Belastingaangifte doen vraagt dan ook veel tijd en specifieke kennis. Dagelijks werk voor de specialisten van ANB.

Meer

Financieel en fiscaal advies

Ondernemen is voortdurend reageren op veranderingen. Alert laveren tussen fiscale regels, financiële mogelijkheden en uw ambities. ANB houdt u op koers.

Meer
Nieuwsarchief   

Hoe ervaren klanten ANB

"Ons Medisch Centrum is erg tevreden over ANB. Vragen worden altijd snel beantwoord, salarisstroken steevast ruim op tijd aangeleverd. Bovendien blijken de mensen van ANB bijzonder deskundig als het gaat om zaken op het gebied van CAO en veranderende regelgeving. Ook het feit dat we bij vragen op het gebied van personeelsadministratie steeds worden geholpen door dezelfde medewerker, vinden we erg prettig."


M.A.G.F. Janssen, huisarts Medisch Centrum Aalst