Loon- en salarisadministratie

Loon- en salarisadministratie is specialistenwerk. Werk dat u wellicht beter uitbesteedt aan de experts van ANB. Dat scheelt u veel tijd én geld.

Meer

Jaarrekeningen

Uw jaarrekening laat zien hoe u heeft gepresteerd en waar u naartoe gaat. Het is een belangrijk strategisch instrument, dat ANB voor u in heldere begrijpelijke taal formuleert.

Meer

Fiscale aangiften

De fiscale wetgeving is complex en verandert voortdurend. Belastingaangifte doen vraagt dan ook veel tijd en specifieke kennis. Dagelijks werk voor de specialisten van ANB.

Meer

Financieel en fiscaal advies

Ondernemen is voortdurend reageren op veranderingen. Alert laveren tussen fiscale regels, financiële mogelijkheden en uw ambities. ANB houdt u op koers.

Meer
Nieuwsarchief   

Hoe ervaren klanten ANB

"Eindhoven is voor ons niet direct naast de deur, maar we schakelen enorm snel en makkelijk met ANB. Gewoon een kwestie van een telefoontje en ook mails worden echt heel snel en accuraat beantwoord. Een keer per jaar komen mijn relatiebeheerders van ANB naar mij toe of ik breng een bezoekje aan Eindhoven. Ook dan blijkt weer hoe alles tot in de puntjes is voorbereid. Als ik iemand mijn boekhouding en privé aangiften toevertrouw, dan is het wel aan ANB. Sinds enige tijd trouwens eveneens de loonadministratie en ook dat loopt op rolletjes. Zoek je een adviseur die echt thuis is in de tabaks- en gemaksbranche, dan moet je gewoon bij ANB wezen."


Masha de Swart, Primera de Postkoets, Beek