ANB. Ondernemend voor ondernemers.

ANB Accountants/Adviseurs B.V. Zo heet het officieel. Maar ondernemers kennen ons gewoon als ANB. Als een professional op het gebied van financiële administratie en loon- en salarisadministratie. Maar ook als vraagbaak, adviseur, sparringpartner. Als een betrokken dienstverlener die weet wat hen beweegt. Dat is ANB. Ondernemend voor ondernemers.

Totaalpakket aan diensten

ANB biedt u een totaalpakket aan diensten. Van administratie, jaarrekening en belastingaangiften tot en met fiscaal en bedrijfseconomisch advies. Precisie en snelheid, scherpe analyses en de juiste conclusies, verwoord in heldere taal. Daarvoor staat ANB. Voor betrokkenheid, persoonlijke advisering en service die verder gaat. Omdat ondernemers verder gaan.

Innovatief

ANB is een innovatief bureau, dat in de voorste gelederen loopt als het gaat om automatisering en digitalisering. Daardoor wordt de kans op fouten teruggebracht tot nagenoeg nul en werken we aanzienlijk sneller. Dat maakt onze tarieven verrassend scherp. Bovendien beschikken we over efficiënte en slimme tools om uw rendement te optimaliseren, zoals Twinfield, Exact online, scan- en herkensoftware en een uitgebalanceerde rapportagetool.


Advies op maat?
Maak een afspraak met Marlon van Sleuwen.

Om u goed van dienst te zijn, maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 040 - 2504 555 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.