Betrouwbaar, betrokken, professioneel en persoonlijk

Al meer dan 45 jaar “ontzorgen” wij ondernemers in de meest uitgebreide zin van het woord. Dit doen we op het gebied van accountancy, fiscaal advies, salarisadministratie, HR services en financiële administratie. Wij staan hierbij naast de ondernemer en kijken samen met hem naar het benutten van kansen en mogelijkheden op financieel en fiscaal gebied.

Wij zijn betrouwbaar, betrokken, professioneel en persoonlijk.

Betrouwbaar en betrokken: met meer dan 45 jaar ervaring investeren we dagelijks in een langdurige relatie met onze klanten. De klant staat bij ons centraal en is het vertrekpunt van onze persoonlijke aandacht.

Klant aan het woord:

"wij zijn al meer dan 15 jaar klant bij ANB. Ze kennen mijn bedrijf van binnen en buiten.  Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.”

Professioneel en persoonlijk: wij staan met ruim 50 medewerkers voor u klaar om u met onze kennis van dienst te zijn op het gebied van accountancy, fiscaliteit, salarisadministratie en HR services. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en werken met korte communicatielijnen. Samen constant werken aan succes.

Klant aan het woord:

"ANB begeleidt mij volledig op financieel en fiscaal gebied. Daarbij is bijvoorbeeld de jaarrekening van belang maar voor mij meer nog het bespreken van de toekomst. Samen met mijn adviseur kan ik de juiste beslissingen nemen voor een gezonde toekomst voor mij en mijn bedrijf.”