HR Services maakt professioneel HR beleid makkelijk!

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste goed. Maar ja, er zijn al zoveel zaken die uw aandacht vragen om uw organisatie goed te laten draaien. Daarin staat u niet alleen. Voor veel ondernemers hangt de inrichting van HR-processen een beetje onderaan de prioriteitenlijst.

Herkent u dat? Bent u het beu om alle HR-zaken altijd maar zelf te moeten uitzoeken en regelen? Vindt u dat dit onderdeel van uw bedrijfsvoering meer aandacht verdient? In dat geval ondersteunt ANB u graag met HR Services!

Ondersteuning op maat

Met HR Services kost een professionele organisatie van uw HR-processen u weinig tijd en moeite. Daarbij gaat het om méér dan uw salarisadministratie. Dat is immers maar één van de facetten. Het totale HR-beleid vraagt een gestructureerde manier van administreren en archiveren. HR Services is hierbij een fantastisch hulpmiddel.
Met HR Services kunt u heel veel zaken die horen bij professioneel HR-beleid, digitaal opslaan en makkelijk terugvinden op verschillende niveaus. Denk aan het archiveren van arbeidscontracten, beoordelingsformulieren, leasecontracten enzovoort.

Andere facetten die HR Services ondersteunt, zijn onder meer:

  • het opstellen van vacatureteksten om nieuwe medewerkers te werven
  • het (her)schrijven van functieprofielen en de daarbij behorende beloningen
  • het opstellen en uitwerken van performancemanagement; functioneren en beoordeling worden daarbij in een vaste structuur gezet en in duidelijke formulieren vastgelegd
  • arbeidsrechtelijk juridische ondersteuning (contracten opstellen, beëindiging overeenkomsten opstellen, aanzeggingen (niet-)voorzetting bij tijdelijke contracten, stage-overeenkomsten, studiekostenregeling, controle arbeidsvoorwaarden, getuigschriften, protocollen voor ziekteverzuim/internetgebruik/social media, transitievergoedingen, privé gebruik autoregeling enzovoort
  • is er sprake van een arbeidsconflict, dan kan het HR Services team u professionele mediation aanbieden.
  • het team kan met MT en/of directie sparren over zaken als strategische personeelsplanning en andere HR-gerelateerde zaken
  • via een SalarisScan wordt snel duidelijk of u alle fiscale mogelijkheden optimaal benut

HR Services laat u ondernemen

Als ondernemer wilt u vooral ondernemen. Met HR Services organiseert u niet alleen uw salarisadministratie, maar brengt u ook andere facetten van HR overzichtelijk in kaart. U heeft alles bij elkaar staan en vindt zaken makkelijk weer terug. Dat scheelt u veel gedoe en vooral ook veel tijd. Tijd die u liever besteedt aan ondernemen!


Advies op maat?
Maak een afspraak met Joyce Vissers.

Om u goed van dienst te zijn, maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 040 - 2504 555 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.