Belastingadviseur/ (aankomend) relatiebeheerder

Ben jij de Belastingadviseur die wij zoeken? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak? Gaat jouw hart sneller kloppen van het oplossen van fiscale uitdagingen? Lees dan snel verder!

ANB, aangenaam!

ANB Accountants/Adviseurs B.V. staat al ruim 45 jaar bekend als een vooruitstrevende, klantvriendelijke en betrouwbare partner voor ondernemers. Sinds begin 2021 zijn wij gevestigd in ons nieuwe kantoor in Eindhoven waar wij met ruim 50 medewerkers werkzaam zijn. Vanuit de disciplines accountancy, fiscaliteit, salaris en personeel ontzorgen wij ondernemers in de breedste zin van het woord. Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij ons team?

Ben jij onze nieuwe Belastingadviseur/(aankomend) relatiebeheerder?

Als Belastingadviseur bij ANB werk je nauw samen met enthousiaste collega’s in de gemengde praktijk. Hierbij ben je bezig met alles gerelateerd aan belastingadvies. Je mag zelfstandig  werkzaamheden uitvoeren in de belastingadvisering en bent het aanspreekpunt voor collega’s binnen ANB met betrekking tot verschillende fiscale vraagstukken. Je hebt affiniteit met cijfers en bent in staat een jaarrekening te lezen en hier (belasting)adviesmogelijkheden uit te halen. Je bouwt daarnaast je eigen klantenpakket op en weet hierbij de klant (fiscaal) compleet te ontzorgen van A tot Z.  Deze werkzaamheden verricht je vanuit een hecht team van fiscalisten, waarbij altijd ruimte is voor overleg.

Ligt deze rol je wel? Dan zit je bij ANB helemaal op je plek!

 

Wie ben jij?

Je hebt een sterk analytisch vermogen en je bent daarnaast een communicatief vaardige gesprekspartner voor zowel collega’s als cliënten. Ook ben je pro-actief, assertief en kom je zowel gevraagd als ongevraagd met (fiscaal) advies voor cliënten.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht. ;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in de gemengde praktijk;
  • Je bent minimaal drie dagen beschikbaar, maar we hebben de ruimte om je ook fulltime in te zetten;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Tot slot ben je gedreven en beschik je over een analytisch- en probleemoplossend vermogen

Wat hebben we jou te bieden?

Je zal gaan werken in een professionele werkomgeving waar een dosis humor zeker wordt gewaardeerd. Verder krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, biedt je werk je veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Bij ANB blijven we je uitdagen om je competenties en vakkennis te blijven ontwikkelen. ANB is aangesloten bij de SRA en RB en wij stimuleren je om relevante cursussen en trainingen te volgen. Er zijn mogelijkheden om door te groeien vanuit deze functie! Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden en de nodige flexibiliteit. Je krijgt bovendien met 32 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) voldoende tijd om bij te komen van al dat harde werken.  Niet op de laatste plaats word jij ontvangen door een team dat je van harte welkom heet!

Interesse gewekt? Mooi!

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Loes Heuvelman, telefonisch bereikbaar op 088-2555616 of via de mail heuvelman@anb.nl

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:

Noord-Brabant

Functiegebied:

Fiscaal

Niveau:

HBO of WO


  • Daniëlle Wildenberg

HR-adviseur


Solliciteren: Belastingadviseur/ (aankomend) relatiebeheerder

Dat kan natuurlijk per post of e-mail, maar je kunt ook online solliciteren via onderstaand formulier. Leg ons in een heldere en bondige motivatiebrief uit waarom jij geschikt bent voor de functie Belastingadviseur/ (aankomend) relatiebeheerder. Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Curriculum Vitae
Sollicitatiebrief