Ondernemers over ANB

ANB is een trots bureau, dat gelooft in zichzelf. We hebben alle vertrouwen in de kennis en kunde, passie en betrokkenheid van onze medewerkers. In alle bescheidenheid, we wéten dat we u als ondernemer verder kunnen helpen. Maar laat u zich liever overtuigen door de mening van onze klanten.


Masha de Swart, Primera de Postkoets, Beek

Masha de Swart, Primera de Postkoets, Beek

Eindhoven is voor ons niet direct naast de deur, maar we schakelen enorm snel en makkelijk met ANB. Gewoon een kwestie van een telefoontje en ook mails worden echt heel snel en accuraat beantwoord. Een keer per jaar komen mijn relatiebeheerders van ANB naar mij toe of ik breng een bezoekje aan Eindhoven. Ook dan blijkt weer hoe alles tot in de puntjes is voorbereid. Als ik iemand mijn boekhouding en privé aangiften toevertrouw, dan is het wel aan ANB. Sinds enige tijd trouwens eveneens de loonadministratie en ook dat loopt op rolletjes. Zoek je een adviseur die echt thuis is in de tabaks- en gemaksbranche, dan moet je gewoon bij ANB wezen.

Evert Rietdijk, SEGULA Technologies Nederland

Evert Rietdijk, SEGULA Technologies Nederland

ANB is net als SEGULA een no-nonsens bedrijf. Het levert prima kwaliteit tegen een redelijk tarief. De contacten zijn altijd prettig en open. En wat wij heel belangrijk vinden: ANB reageert snel en denkt altijd mee over oplossingen. Eindelijk een bureau dat ons echt ontzorgt.

 M.A.G.F. Janssen, huisarts Medisch Centrum Aalst

M.A.G.F. Janssen, huisarts Medisch Centrum Aalst

Ons Medisch Centrum is erg tevreden over ANB. Vragen worden altijd snel beantwoord, salarisstroken steevast ruim op tijd aangeleverd. Bovendien blijken de mensen van ANB bijzonder deskundig als het gaat om zaken op het gebied van CAO en veranderende regelgeving. Ook het feit dat we bij vragen op het gebied van personeelsadministratie steeds worden geholpen door dezelfde medewerker, vinden we erg prettig.

Teun Helms, senior financieel medewerker LHV

Teun Helms, senior financieel medewerker LHV

Hoe druk het ook is, onze gegevens worden altijd op tijd verwerkt en aangeleverd. Ook met fiscale vragen op salarisgebied kunnen we bij ANB terecht.


Advies op maat?
Maak een afspraak met .

Om u goed van dienst te zijn, maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek.
Bel: of vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.