Ondernemers over ANB

ANB is een trots kantoor, dat gelooft in zichzelf. We hebben alle vertrouwen in de kennis en kunde, passie en betrokkenheid van onze medewerkers. In alle bescheidenheid, we wéten dat we u als ondernemer verder kunnen helpen. Maar laat u zich liever overtuigen door de mening van onze klanten.


Masha de Swart, Primera de Postkoets, Beek

Masha de Swart, Primera de Postkoets, Beek

Eindhoven is voor ons niet direct naast de deur, maar we schakelen enorm snel en makkelijk met ANB. Gewoon een kwestie van een telefoontje en ook mails worden echt heel snel en accuraat beantwoord. Een keer per jaar komen mijn relatiebeheerders van ANB naar mij toe of ik breng een bezoekje aan Eindhoven. Ook dan blijkt weer hoe alles tot in de puntjes is voorbereid. Als ik iemand mijn boekhouding en privé aangiften toevertrouw, dan is het wel aan ANB. Hetzelfde geldt voor de loonadministratie, ook dat loopt op rolletjes. Zoek je een adviseur die echt thuis is in de tabaks- en gemaksbranche, dan moet je gewoon bij ANB wezen.

Betty Schuermans, SyncForce B.V.

Betty Schuermans, SyncForce B.V.

SyncForce, en daarmee later ook Acterus en Excellate maken al jaren gebruik van de diensten en services van ANB Accountants/Adviseurs. Door de altijd professionele en correcte en hulpvaardige manier van werken, in eerste instantie alleen op het gebied van salarisadministratie, was er voldoende vertrouwen om vanuit onze organisatie meer gebruik te maken van de diensten van ANB. ANB groeide als zodanig met ons mee. Inmiddels wordt ook het gehele accountancy stuk ingevuld door ANB en verzorgen zij de complete jaarrekeningen voor de diverse BV’s en de verdere afhandeling daarvan. Er kan snel geschakeld worden en de overgang is soepel en naar volle tevredenheid verlopen. Of het nu gaat om een juridische vraag, het verwerken van de BTW aangifte, een proforma loonstrook of voorlopige cijfers. Wij krijgen als klant het juiste antwoord op onze vragen en op een professionele en prettige manier.

Frank Vereijken, Finance manager, Flos B.V.

Frank Vereijken, Finance manager, Flos B.V.

Sinds 2011 verzorgt ANB de salarisadministratie voor FLOS BV. Naast de kennis en ervaring bij ANB waarderen wij ook de korte lijnen en de samenwerking. Onze contactpersoon staat altijd voor ons klaar met hulp en adviezen. Deze persoonlijke benadering en betrokkenheid ervaren wij als bijzonder prettig.

Martine Hooftman, Hooftman autobedrijven

Martine Hooftman, Hooftman autobedrijven

In onze samenwerking met ANB hebben wij één aanspreekpunt, en dat is prettig. Onze contactpersoon is daarbij vaak direct bereikbaar en reageert anders snel op je vraag of verzoek. Hij pakt de zaken professioneel op en denkt goed mee. Ook voorziet hij ons goed aangaande wettelijke of cao gerelateerde wijzigingen. Kortom: een prettig contactpersoon en goed bedrijf om mee samen te werken.

Ronald Braken, directeur SAAMwerkt! Personeelsdiensten B.V.

Ronald Braken, directeur SAAMwerkt! Personeelsdiensten B.V.

Ik werk al 6 jaar plezierig samen met ANB. Wat ik zeer prettig vind is dat ik een vaste contactpersoon heb die helemaal op de hoogte is van de gang van zaken binnen mijn bedrijf. Makkelijk bereikbaar, zeer kundig en flexibel als er snel iets geregeld of uitgezocht moet worden. ANB regelt voor mij de loon- en Btw-aangiftes, de jaarrekeningen, de verloning van mijn kantoormedewerkers, mijn privé aangiftes en verzorgt advies op maat. Altijd correct en volgens de wettelijke regels. Ook aan relevante kennis over mijn branche ontbreekt het niet.

Anne Dennemans, HR manager, Fourtress B.V.

Anne Dennemans, HR manager, Fourtress B.V.

Bij Fourtress maken we al meer dan 20 jaar gebruik van de dienstverlening van ANB. Wij zijn erg blij met de manier waarop de samenwerking verloopt. Onze contactpersonen van ANB zijn goed op de hoogte van de interne organisatie en denken graag met ons mee. ANB heeft de juiste kennis in huis en zorgt altijd voor een vriendelijke maar professionele benadering.

Emiel de Wit, Hondencentrum Fikkie

Emiel de Wit, Hondencentrum Fikkie

Wij zijn heel tevreden over de service van ANB. We kunnen met alle vragen terecht en we worden altijd goed te woord gestaan. Fijn dat we altijd hetzelfde aanspreekpunt hebben en dat het niet voelt alsof we een nummertje zijn. Al met al heel tevreden over de service en fijn dat alles uit handen genomen wordt.

Jo van den Broek, eigenaar Stal Veldhof

Jo van den Broek, eigenaar Stal Veldhof

Ons paardenbedrijf had een aantal jaren geleden problemen met de specifieke fiscale deskundigheid en het verloop van medewerkers binnen het accountantsbureau van destijds. Door een vriend werden wij uitgenodigd om een paardenlezing te bezoeken van ANB. Nadat wij de lezing hadden bijgewoond wisten wij het zeker, hier werken accountants en fiscalisten met kennis van de paardenbranche. Tot op heden blijkt onze keuze terecht geweest te zijn, we hebben een deskundige persoonlijke adviseur die kennis heeft van de paardenwereld en de fiscale zaken in de paardenhouderij. ANB verzorgt voor ons de jaarrekeningen en aangiften naar de fiscus. Daarnaast is onze adviseur pro-actief aangaande onze situatie en komt zij met vragen en suggesties. Samengevat is ANB ons deskundig, persoonlijk en gemoedelijk van dienst en daar waren wij destijds naar op zoek.

Ilze Lemmens, Lemmens Dakwerken B.V.

Ilze Lemmens, Lemmens Dakwerken B.V.

Onze ervaringen met ANB zijn bijzonder goed, kort samengevat; adequaat, correct en duidelijk informatief waar nodig. Precies wat wij verwachten van een partij als ANB!