Vier uitstekende redenen om voor ANB te kiezen

1. Uitstekend gekwalificeerde medewerkers

Natuurlijk zijn onze medewerkers goed opgeleid en vanzelfsprekend actualiseren ze voortdurend hun kennis en kunde. Maar onder 'uitstekend gekwalificeerd' verstaat ANB meer dan expertise op het gebied van administratie, jaarrekeningen, belastingaangiften, fiscale en bedrijfseconomische advisering. Het gaat immers niet om een bedrijf, maar om uw bedrijf. Daarom selecteren we onze mensen op professionele én op ondernemerskwaliteiten.

2. Volledige focus op uw resultaat

ANB is ondernemend voor ondernemers. We eisen van onze medewerkers dat ze weten wat u beweegt. Ze verdiepen zich in uw organisatie, uw markt en uw klanten. In uw ambities en uitdagingen. Want alleen dan kunnen ze doel- en resultaatgericht adviseren en werken. Gefocust op uw resultaat.

3. Optimale efficiency door hoog automatiseringsniveau

ANB is innovatief en is vergeleken met andere bureaus ver ontwikkeld op het gebied van automatisering en digitalisering. Dat maakt dat we sneller en zorgvuldiger werken en dat de kans op fouten vrijwel is uitgesloten. Via ANB heeft u bovendien toegang tot een aantal slimme en efficiënte online tools om uw rendement te optimaliseren.

4. Vaste, concurrerende prijzen

ANB werkt met vaste prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze processen zijn dankzij een hoge mate van automatisering bijzonder efficiënt ingericht en dat maakt onze tarieven absoluut concurrerend. Vraag maar eens een offerte aan.


Advies op maat?
Maak een afspraak met .

Om u goed van dienst te zijn, maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek.
Bel: of vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.